Akce DUBEN - Jarní detoxikace těla

02.04.2014 09:22
  • Medová detoxikační masáž - za 340,-Kč z původních 390,- Kč
  • Jarní detoxikační kúra - za zvýhodněnou cenu 1600,-Kč (5x medová masáž + 1x čistící čaj) z původních 1950,- Kč 
  • Přístrojová lymfodrenáž - k zakoupení jsou připraveny balíčky: 5x lymfodrenáž za cenu 1200,- Kč nebo 10x lymfodrenáž za cenu 2000,- Kč
  • Ozonový zábal + přístrojová lymfodrenáž - zvolit si můžete z nabídky: 5x ozonový zábal + lymfodrenáž za cenu 2200,- Kč nebo 10x ozonový zábal + lymfodrenáž za cenu 3800,- Kč

JARNÍ DETOXIKAČNÍ KÚRA

Díky medové masáži a kombinaci bylinek se pro Vás může stát jarní detoxikační kúra organismu příjemným zážitkem.

Medová detoxikační masáž má blahodárné účinky na celkový stav organismu. Samotná masáž však nestačí, a k tomu aby kúra byla účinná, musíte přidat ruku k dílu Vy sami. Důležitý je především pohyb. Nemusíte hned ale chodit do posilovny. Pro začátek stačí, když do svého denního programu zařadíte například procházky.

Cena kúry je 1600,- Kč (5x medová masáž, 1x čistící čaj)

Cena 1 medové masáže samostatně činí 390,- Kč, po dobu akce za zvýhodněnou cenu 340,- Kč

Doporučení po masáži:

Zvýšit příjem tekutin, nejlépe čisté neperlivé ody bez příchuti. Po masáži cca 1 den nepoužívat na ošetřené partie těla chemické tělové přípravky.

Přístrojová lymfodrenáž

Přístrojová lymfodrenáž - pomocí speciálních kalhot (návleků) se tlakem stlačují končetiny různou intenzitou a vyvolávají tak tlakové vlny, které se snaží obnovit lymfatický a žilní systém.

Pomocí cíleného masážního tlaku a směru je možné lymfu aktivovat a dosáhnout odplavení škodlivých látek z těla ven. Lymfodrenáž tak propojuje příjemné pocity z tlakové masáže s blahodárnými účinky pro tělo.

Lymfodrenáží dokáže posílit imunitní systém a podpořit účinnou regeneraci organismu a urychlit metabolismus. Terapie také napomáhá zvýšit Vaši fyzickou kondici o 10 až 15 %.

Lymfodrenáž je také velice účinnou terapii při odstraňování celulitidy.

další důležité informace, indikace a kontraindikace ZDE

Ozónový zábal

je kosmetická metoda využívána při tvarování postavy. Ozón zlepšuje okysličení a energetické zásobení kožních buněk. Cílem tohoto zábalu je urychlení odvodu toxických látek z těla, zlepšení regeneračního mechanismu, tedy úbytek objemu a celkové zlepšení vzhledu kůže postižené celulitidou.


Ozonový zábal (bandáž) se provádí pomocí fólie. Výsledkem je stálý a rovnoměrný tlak na všechny ošetřované části těla. Tlak, který fólie vyvíjí zvenčí, způsobuje nárůst vnitřního tlaku v mezibuněčném prostoru. Lymfatické a krevní cévy jsou připraveny odvádět přebytečnou tekutinu spolu se zplodinami procesu látkové výměny. Takto putují toxické látky až do orgánů, kterými jsou vyloučeny z těla ven.

Aby se ale tyto zplodiny mohly z organismu dobře vylučovat, je třeba zajistit dostatek tekutin v tkáních. Doporučujeme proto v den procedury postupně vypít minimálně 2 litry vody. Dodržování pitného režimu během celé kůry je velmi důležité.

Dostatek tekutin zajišťuje dobrou funkci trávicího a vylučovacího systému - což se projeví i na zdravějším vzhledu kůže. Jen dobře zavodněná tkáň se dokáže rychle zbavovat odpadních látek. Pokud jde o ozónový zábal, při kontrolovaném příjmu 2-2,5 l tekutin denně, lze po každé proceduře očekávat velmi znatelné úbytky na objemu.

další důležité informace, indikace a kontraindikace ZDE